vad har hänt?

ja, vad har hänt under tiden som jag inte har bloggat? 
    kanske inte så mycket egentligen , men jag drar igenom det snabbt. jag blev i alla fall tillsammans med Alex, och vi är tillsammans fortfarande, han är underbar , verkligen! jag önskar att det finns fler som alex , han är den perfekta pojkvännen och alltid omtänksam och dessutom väldigt ödmjuk , om alla hade hälften av den vänligheten han har skulle det vara mer än väl! jag älskar när han håller om mig och säger att allt ska bli bra, jag älskar när han ligger bredvid mig på morgonen när jag vaknar och jag älskar att kolla på honom när han sover. jag älskar att höra honom skratta, jag älskar hur han får mig att skratta och hur han är mot andra människor. Men baby är i thailand nu, saknar dig, <3 men imorgon kommer du hem, tre långa veckor utan dig är olidligt!

     men nu skulle detta inte bli något hyllningsinlägg till alex (då hade det blivit myyyyycket längre).
     jag har varit ute i sommarhuset igen, om ni kommer ihåg. det gick ju sådär förra gången. jag har varit i huset många gånger , röjt upp inomhus och planerat hur det ska göras iordning. det mesta kommer få vara kvar bestämde jag, mamma säger att jag får göra vad jag vill med huset och att hon kan bidra med pengar, men en del rum kommer ändras lite. och trädgården, puh! den blir inte rolig att ta itu med till våren, mycket kan hända på tre år! det är meningen att huset ska målas om utvändigt också, sen. min stora tresitsgna i trä ska jag byta ut, den måste ju bara vara kvar. men det blir till våren , det.
     jag har också kommit en liten bit på min bok, men det tar tid, kan jag tala om! skriver en bok gör man inte över en natt!

det var det , det. godnatt.

dagen idag ,

jahaja, vet inte om ni är så intresserade men, en dag ska jag iaf ta och berätta lite om vad som hänt sedan jag slutade blogga , men inte nu .
   idag har jag varit på rea! alltid kul med kläder , eller vad säger ni? skoaffärerna höll jag mig faktiskt ifrån, hör inte till min favoritsysselsättning att köpa skor direkt, även ifall jag gillar att ha dem sen, ett tag i alla fall... kom hem med välfyllda kassar i vilket fall som helst , köper inte riktigt det där med att lägga upp bilder på allt så ni får leva med ovissheten om mina kläder. ska ringa min mormor nu, kyss!

i'm back

Det var typ tre miljarder år sedan jag bloggade senast, förlåt. Jag vet inte varför jag slutade, det rann bara ut i sanden liksom, kändes inte som att folk uppskattade vad jag skrev, eller något sånt. Har inte ens varit inne på bloggen sen det sista inlägget, men av någon anledning gick jag in idag och såg kommentaren från Liinda

 Zooey! Vad hände med bloggandet? Måste bara säga att jag verkligen älskade din blogg! Var alltid lika spännande och interessant att läsa den ju! :)

"Just det Z! Vafan är det med dig? Du har ju dumpat bloggen utan att den knappt han börja! Nä nu, dags för att blogga igen!" ja, det var tongångarna i mit huvud, hoppas på ett bättre försök att hålla uppe den här bloggen nu, enjoy!

RSS 2.0